Ad Here Ad Here Ad Here Ad Here Ad Here
Loading News

Het landhuis Villa de Ayora verenigt alle geneugten en comfort van het betere landelijke huis. De dienstensector, groene zones en winkels zijn makkelijk bereikbaar. Villa de Ayora bevindt zich immers in het centrum van het dorp, in een van de meest aantrekkelijke straatjes (Calle (straat) Empedrá) en in de nabijheid van de historische stadskern. Ayora is een klassiek en tegelijkertijd ook rustiek dorp, eenvoudig en voornaam.

Er gaat niets boven een verblijf bij ons, het hele jaar door, om een paar dagen pure rust en verademing op een aangename en ontspannende plaats te doorbrengen. Bij ons zult u zich niet alleen zeer goed voelen, de reis zal u bovendien de mogelijkheid bieden deze grootse en wondermooie plek te leren kennen en er ten volste van te kunnen genieten. U zult daarbij de vriendelijke en gastvrije mensen van deze streek, een enclave van Castilla in Valencia, zeker weten te waarderen. Bij het verkennen van de talrijke monumenten en het unieke welriekende landschap voelt u zich als een ware verkenner. De routes zijn totnogtoe van het massatoerisme gespaard gebleven en de natuur is in grote mate nog ongerept gebleven.

De verblijven en kamers in de eerste woning van ons etablissement zijn ideaal voor drie of vier personen, ze volstaan perfect om het meeste uit uw vakantie te halen. Ze werden daarom voorzien van al het comfort dat bezoekers vandaag de dag verwachten: een liefdevol gedecoreerde grote eet- en woonkamer met mooie balkons die uitkijken op de Empedrá-straat, een Amerikaans keramisch fornuis, een koelkast, een microgolfoven en een grote uitklapbare sofa. In de kamers, waar ofwel twee aparte bedden ofwel een groot tweepersoonsbed staan, vindt u ook een televisie en imposante schilderijen van regionale kunstenaars. De badkamer is volledig en smaakvol met oog op functionaliteit ingericht. Alle ruimtes hebben airconditioning of elektrische ventilatorkachels voor de winter. Het comfort in de leefruimtes is dankzij de geluidsdichte, dikke muren zeer hoog: het lawaai van de buren of van op straat zal u zeker niet storen.

Onze tweede woning bevat vier goed voorbereide en ruime kamers, daarbij is er in elke kamer een volledig ingerichte badkamer, airconditioning, een televisie en smaakvolle meubels met een aantrekkelijk design. In sommige kamers kan er probleemloos een extra bed geplaatst worden.

In de zomer bieden we u gratis toegang in het privézwembad Murpimar, dat ook in Ayora (Virgen del Rosario-straat 70) ligt. Het water van dit bijzondere zwembad is uit de Ayora-bron afkomstig. Met een oppervlakte van 25 x 15 m en een capaciteit van 1 miljoen liter biedt het een kinderbad, natuurlijke schaduw van dennen en pijnbomen, een solarium, een recreatiezone en een Ibiza-bar met verfrissingen, een cafetaria, een ijscafé en maaltijden op bestelling.

Kortom, bij een verblijf in ons landhuis zult u zich zoals thuis voelen. Zowel het dorp als de vriendelijke mensen zullen u ook zeer goed bevallen... En zo kunt u enkele mooie dagen in alle rust en genot doorbrengen.

Tweepersoonskamer 50 € / día

Appartment voor 2 personen 60 € / día

Appartment voor 4 personen 100 € / día

Prijzen zonder btw. Win inlichtingen in over de reservatievoorwaarden en andere modaliteiten van uw verblijf. Toegang tot het zwembad Murpimar (privézwembad) is absoluut gratis tijdens de zomer. Informeert u zich over het huren van het landhuis Villa de Ayora, in Ayora, Valencia, autonome regio Valencia. Huur van een mooi landhuis in Ayora, Levante, autonome regio Valencia. Huur van het landhuis Villa de Ayora. Het huis kan gedurende het hele jaar gehuurd worden, in de zomervakantie, op brugdagen, in weekenden, met Pasen. Huur van het landhuis in Ayora als deel van het landhuistoerisme in Valencia. Kwalitatieve landhuisverblijven in de autonome regio Valencia.