Tourism Vacation Country Cottage Lodges Rural house
Loading News

L'Allotjament Rural Vila d'Aiora és una casa que reunix totes les condicions i comoditats del millor allotjament rural. Està ubicat en el centre de la població, en uns dels carrers amb més encant d'Aiora (el carrer Empedrá), junt amb el casc històric i amb accés a tots els servicis, zones verdes i comerços. Aiora és un poble rústic i clàssic al mateix temps, senzill i senyorial.

Per a fer realitat la seua idea de passar uns dies d'oci i descanse en un lloc agradable i relaxat, gens millor que visitar-nos en esta època hivernal de l'any que tant suggerix estar en una casa ben acomodada i bonica com l'allotjament rural Vila d'Aiora. A més que es trobara molt a gust en les nostres acollidores estades, el viatge li pot proporcionar l'ocasió de conéixer i disfrutar d'este poble gran i bell, coneixent i tractant la gent hidalga i hospitalària que viu en la seua comarca - enclavament de Castella a valència – I visitar els abundants monuments i aprimorat paisatge tenint la sensació d'estar descobrint-lo per primera vegada, ja que per estar resguardats de les rutes excessivament trillades del turisme massiu, romanen quasi intactes i fragants per a la seua millor delectació.

Els allotjaments i habitacions del nostre establiment, en el primer pis, són idonis per a aconseguir un màxim aprofitament i encant per a tres o quatre persones. Per a això estan dotats de totes les comoditats que els visitants exigixen hui en dia. Ampli saló- menjador, amb bells balcons al bonica carrer empedrá zona cèntrica del poble, cuina americana amb vitroceràmica, frigorífic, microones, espaiós sofà convertible en llit i cuidat decoració. Habitacions, bé amb dos llits, o amb un preciós llit de matrimoni, televisor i bonics quadros de pintors locals. Banye complet amb molt de gust i funcional. Totes les estances amb aire condicionat i bomba calor per a l'hivern, i gran comoditat on descansar, insonoritzades, ja que els gruixuts murs aïllen de qualsevol soroll veïnal i del carrer.

El nostre segon pis compta amb quatre habitacions, ben preparades i amb amplis espais, també bany complet en totes elles, aire condicionat, televisor i mobles còmodes i d'atractiu dissenye, que algunes d'elles es pot posar algun llit supletori con un gust molt senzill i acollidor

En temporada d'estiu li oferim accés gratuït a la piscina privada Murpimar d'Aiora. Situada en el mateix poble (Mare de Déu del Rosario núm. 70) és una piscina de característiques excepcionals i la seua aigua prové del naixement d'Aiora. Amb una superfície de 25 m. x 15 m. i una capacitat d'1 milió de litres, disposa de piscina infantil per a xiquets, ombra natural de pins i palmeres, solàrium, zona de recreació i una barra ibizenca per a servici de refrescos, cafeteria, gelateria i menjars per encàrrec.

Resumint, quan ens visite es trobarà en esta casa rural també com en la seua pròpia. Li agradarà molt i també el poble, disfrutarà de les seues gents... i haurà passat uns agradables dies de descans i plaer.

Habitació doble 50 € / día

Casa para 2 persones 60 € / día

Casa para 4 persones 100 € / día

Son casas rurales de Valencia, Castellón, Murcia, Albacete y Alicante, preguntar precio para grupos de casas rurales Alcala, Ayora y Valencia, alquiler de habitaciones y apartamentos de Valencia, Murcia, Alicante y Albacete, Casa rural y casas rurales andalucia y casas rurales en Granada, también disponemos de ofertas de casas rurales. Turismo rural y casas rurales en Asturias, Madrid y Alicante. Alojamiento rural de calidad para el turismo, casa rural disponemos de actividades y excursiones para el turismo rural y alquileres de alojamientos rurales con encanto y alojamientos rurales, casas rurales en Cantabria, Andalusia rural turismo, Hotel y hoteles de Valencia, Castellón, Tarragona, Barcelona, Toledo y Madrid. Rural Turismo del interior de Alicante y Murcia.