Tourism Vacation Country Cottage Lodges Rural house
Loading News

Utilitze el següent formulari per a solicitar informació o reserva dels nostres servicis, petició que atendrem a la major brevetat. Les reserves només seran fermes una vegada hàgem contactat amb vosté a través del mig que ens haja indicat. Tots els camps marcats amb * seran requerits per a processar les dades

Nom i Cognoms / Empresa*
Cif / Nif*
Direcció*
Codi Postal*
Població*
Província*
País*
Telèfon*
Mòbil
Email*
Data d'entrada*
Data d'eixida*
Número de persones*
Característiques*
Observacions
   
 

Habitació doble 50 € / día

Casa 2 persones 60 € / día

Casa 4 persones 100 € / día

AVÍS LEGAL: En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que estes dades són absolutament confidencials i s'utilitzaran exclusivament per a ser tinguts en compte en el l'enviament d'informació i publicitat d'Allotjament Rural Vila d'Aiora. Així mateix, se l'informa que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel•lació, dirigint-se a Allotjament Rural Vila d'Aiora, en l'adreça Carrer Empedrá, 11, 46620 Aiora (València), a través de l'adreça de correu electrònic info@villadeayora.Com o el número de telèfon 962191068. El Titular presta el seu consentiment exprés als tractaments i finalitats anteriorment mencionats en tant no comunique la seua oposició a este.

Titular: Jose Antonio Jimenez Martinez

Adreça: Carrer Empedrá, 11 - 46620 Aiora (València)

Contacte: info@villadeayora.Com o 962191068.

N.I.F.: 73550528R

Estos preus no inclouen IVA. Lloguer d'allotjament rural Vila d'Ayora, Casas Rurals a Ayora, cases rurals. Allotjaments rurals València, Comunitat Valenciana. Lloguer d'allotjament rural amb encant a Ayora. Allotjaments rurals en la vall Ayora - Cofrentes. Casas Rurals Levante, cases rurals a Espanya. Comunitat Valenciana. Lloguer de casa rural Villa d'Ayora. Casa rural en la vall Ayora - Cofrentes. Casas Rurals per a dos perasses. Casa rural per a quatre persones. Casas rurals per a grups, despedides de fadrí. Habitacions amb encant.

Habitacions a valència, habitacions valle Ayora - cofrentes. La casa rural pot llogar-se durant tot l'any, vacacions d'estiu, ponts, caps de setmana, setmana santa. Lloguer de casa rural a Ayora per a turisme rural a València. Turisme Rural de la Comunitat Valenciana. Activitats i Excursions a Ayora. Rutes Turístiques de València. Turismo Rural amb encant. NaturHabitacions a valència, habitacions valle Ayora - cofrentes. La casa rural pot llogar-se durant tot l'any, vacacions d'estiu, ponts, caps de setmana, setmana santa. Lloguer de casa rural a Ayora per a turisme rural a València. Turisme Rural de la Comunitat Valenciana. Activitats i Excursions a Ayora. Rutes Turístiques de València. Turismo Rural amb encant. Naturalesa, senderisme i rutes de bicicletes de muntanya. Turisme de l'interior. Són allotjaments rurals a la Comunitat Valenciana. Consultar condicions de reserva i altres modalitats d'estança. alesa, senderisme i rutes de bicicletes de muntanya. Turisme de l'interior. Són allotjaments rurals a la Comunitat Valenciana. Consultar condicions de reserva i altres modalitats d'estança.