Ad Here Ad Here Ad Here Ad Here Ad Here
Loading News

Gebruik het volgende formulier om meer inlichtingen over onze diensten aan te vragen of om te reserveren. We zullen u zo snel mogelijk iets laten weten. Reservaties worden slechts dan bevestigd nadat we met u contact hebben opgenomen.

Voornaam en naam / Firma*
Btw-nummer*
Straat*
Postcode*
Plaats*
Provincie*
Land*
Telefoon*
GSM
Email*
Aankomstdatum*
Vertrekdatum*
Aantal personen*
Samenstelling groep*
Opmerkingen
   
 

Tweepersoonskamer 50 € / día

Appartment voor 2 personen 60 € / día

Appartment voor 4 personen 100 € / día

JURIDISCH ADVIES: Ten gevolge van de „ley organica“ (organische wet) 15/1999 van 13 december ter bescherming van persoonlijke gegevens wijzen we u erop dat we uw gegevens volkomen vertrouwelijk behandelen en ze uitsluitend zullen gebruiken om u informatie en aanbiedingen van het landhuis Villa de Ayora te sturen. Ook wordt u geïnformeerd over uw toegangs-, aanpassings-, protestrecht en uw recht op intrekking van de gegevens als u zich meldt bij het landhuis Villa de Ayora, onder het adres Calle Empedrá 11, 46620 Ayora (Valencia), Spanje, per e-mail op info@villadeayora.com of op het telefoonnummer (0034)962191068. De betrokkene gaat uitdrukkelijk akkoord met de bovenstaande voorwaarden en juridische gevolgen zolang hij er zich niet tegen verzet.

Proprietor: José Antonio Jimenez Martínez

Eigenaar: Jose Antonio Jimenez Martinez

Adres: Calle Empedrá 11 – 46620 Ayora (Valencia), Spanje

Contact: info@villadeayora.com of (0034) 962 191 068

Btw-nummer: 73550528R

Prijzen zonder btw. Huur een landhuis in Ayora. Landhuizen in het Ayora-dal – Cofrentes. Landhuizen in Levante, landhuizen in Spanje. Autonome regio Valencia. Huur van het landhuis Villa de Ayora. Landhuis in het Ayora-dal – Cofrentes. Landhuizen voor twee personen. Landhuizen voor vier personen. Landhuizen voor groepen, vrijgezellenavonden. Mooie kamers. Kamers in Valencia, kamers in het Ayora-dal – Cofrentes. Het huis kan tijdens het hele jaar gehuurd worden, in de zomervakantie, op brugdagen, weekenden, met Pasen. Huur van het landhuis in Ayora als deel van het landhuizentoerisme in Valencia. Landhuizentoerisme in de autonome regio Valencia. Vrijetijdsbesteding en uitstapjes in Ayora. Toeristische tochten in Valencia. Landhuizentoerisme met charme. Natuur, wandelen en mountainbiketochten in de bergen. Toerisme in het binnenland. Het gaat om landhuisverblijven in de autonome regio Valencia. Win meer inlichtingen in over de reservatievoorwaarden en andere modaliteiten van uw verblijf.