Ad Here Ad Here Ad Here Ad Here Ad Here
Loading News

Om uw voorstelling van een paar dagen rust en verademing op een aangename en ontspannende plaats te verwezenlijken gaat er niets boven een bezoek in de winter. Want wat is er beter dan een verblijf in een comfortabel en mooi landhuis zoals de Villa de Ayora.

Habitaciones Habitaciones Habitaciones

Habitaciones Habitaciones Habitaciones

Habitaciones Habitaciones Habitaciones

Habitaciones Habitaciones Habitaciones

Bekijk de promotievideo van het landhuis Villa de Ayora en u zult zien dat ons landhuis u het comfort, de kwaliteit en geneugten biedt die men ervan verwacht: een ruime eet- en ontspanningsruimte met mooie balkons die uitkijken op de Empedrá-straat, die naar het centrum leidt. Een Amerikaans keramisch fornuis, een koelkast, een microgolfoven en een grote uitklapbare sofa. In de kamers, waar ofwel twee aparte bedden ofwel een wondermooi tweepersoonsbed staan, vindt u ook een televisie en imposante schilderijen van regionale kunstenaars. De badkamer is volledig en smaakvol met oog op functionaliteit ingericht. Alle ruimtes hebben airconditioning of elektrische ventilatorkachels voor de winter.

Hoge kwaliteit - 5.328 KB

Normale kwaliteit - 2.911 KB

Lage kwaliteit - 677 KB

Gelieve even geduld te hebben totdat de buffer geladen is, dan wordt de video automatisch afgespeeld. Kies volgens uw internetverbinding de overeenkomstige videokwaliteit uit.